Ett godt valg for dine omgivelser   

Klikk her for å redigere undertittel

Noen av våre tjenester

Daglig Renhold:

Vi er totalleverandør av renhold til private, bedrifter, offentlige etater og institusjoner.
Renholdsplan lages etter kundens behov av våre mest erfarne renholdsledere i samarbeid med kundens renholds ansvarlige. Roli Renhold utfører fast renhold av kontorer, sameier, restauranter, advokatkontor og mye annet. Vårt renhold tilpasses deres behov og dere velger hvor ofte renholderen skal rengjøre lokalet og hva som skal rengjøres hver gang. Noen vil at renholdet skal foregå i vanlig arbeidstid, men andre vil at renholdet skal utføres før eller etter arbeidstid. Det er fult mulig å teste forskjellige renholds løsninger for så å velge den dere føler fungerer best for dere.

Det settes høye krav til alle våre medarbeidere som utfører rengjøring med kontinuerlig oppfølgning og opplæring. Våre rengjøringsmetoder med vekt på kvalitet, miljø og sikkerhet bidrar til å øke trivsel blant dine medarbeidere og minsker faren for dårlig innemiljø. Med vår kompetanse og erfaring kan Roli Renhold garantere alle våre kunder utmerket service kombinert med konkurransedyktige priser.


Airbnb

Dra på ferie og vi ordner alt det praktiske med Airbnb –  eller vær tilstede og vi hjelper deg! Når du leier ut boligen din må man ofte være fysisk tilstede for å kunne ta imot gjester, vaske ut, skifte sengetøy, og være tilgjengelig når gjestene lurer på ting. Det er vanskelig å få til når du er bortreist. Det kan også være vanskelig å få til selv om du er i nærheten. Tidsklemma med jobb, barn i barnehage/skole osv kan være vanskelig for alle og enhver. Hvorfor ikke heller ta kontakt med oss om en rimelig avtale tilpasset dine ønsker? Vi sjekker inn gjestene dine når du ikke kan være tilstede selv.

Nøkkeloverlevering – omvisning av bolig – hente nøkler ved utsjekk

Profesjonell rengjøring. Rene håndklær og sengetøy – såpe og toalettpapir til gjestene

Om ønskelig, tilgjengelighet for gjester under hele oppholdet med egen kontaktperson. Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss og vi finner frem til en løsning som passer for deg. Rimelige priser!


Flyttevask/ Utvask

Flyttevasken innebærer:
- Rengjøring av alle skuffer og skap, både utvendig og innvendig.
- Rengjøring av alle gulv.
- Rengjøring av alle lister, karmer og dører.
- Desinfisering av brytere og håndtak.
- Tørr / våt rengjøring av alle tak og vegger.
- Grundig Rengjøring av fliser på både bad , kjøkken samt sluk
- Vindusvask både utvendig og innvendig.
- Rengjøring av alt sanitært utstyr.
- Rengjøring av alle hvitevarer.
- Koste eller vaske gulv i bod (etter avtale).

Når det gjelder flyttevask eller flytteoppdrag ved månedsskiftet, kan det være lurt å bestille i god tid. Erfaringsmessig så foregår mange av disse oppdragene ved slutt eller start på måneden.
For oss er det viktig å være en pålitelig leverandør av renhold, som gjør kundene våre trygge på på både renholdet vi leverer og på oppfølgingen.
Roli Renhold jobber med arbeidsverktøyet Internia som tilfredstiller myndighetenes krav om Hms , Avvikskontroll , timeregistrering og rask tilbakemelding til våre kunder.
Vår fornøydsgaranti sikrer deg som kunde en rask responstid dersom nye eiere har påpekninger ifht vår utførsel av renhold til deg som kunde. Ved avslutning av alle våre oppdrag vil du /dere også ha mulighet til en sluttbefaring og gjennomgang før overtagelse til nye eiere eller leietakere.

Vaktmestertjenester

Vi tilbyr lettere vaktmestertjenester og eiendomsettersyn som en integrert del av vårt renhold og vedlikeholdstilbud.

Dette er et tilbud for alle borettslag, sameier, eiendomsforvaltere, næringsbygg, etc.

Vi tilbyr løsninger skreddersydd for hver enkelt kunde etter ønske og behov.

Vi tilbyr faste og fleksible serviceløsninger.

Vår bedrift er ISO registrert og innehar både yrkes/ skade og ansvarsforsikring.

Kontakt oss for pris.
Fastpris kan avtales.

Transport


Vi kjører bort søppel og annet avfall for deg

Privatperson, bedrift eller landbruk?

Vi tar på oss store og små oppdrag når det kommer til søppeltømming og avfall.

Har du møbler, restavfall fra hus og hage som ikke passer i en vanlig søppeldunk, drevet med oppussing, eller trenger å få tømt et dødsbo?
Vi kjører bort det du ikke trenger lenger. 

Kontakt oss for pris.